HTML

Benzinló

Vannak az embernek őrült dolgai. Valahol a motorozás is ilyen. Praktikus, kellemes, élvezetes, de kényelmetlen, veszélyes és időjárásfüggő: őrült. Engem csupán néhány éve csapott meg a motorozás szele, és azóta már egy Suzui Vstrom-om van. Elindultam a lejtőn...

RSS: iratkozz fel!

Közösségezz!!

Netvibes

Add to Netvibes

Utolsó kommentek

IT megoldások ajánló

Nincs megjeleníthető elem

Próbadolog ajánló

Nincs megjeleníthető elem

Az első igazi gurulások

2008.04.22. 16:49 RicsiDL

Az elmúlt hétvégén jött el végre az a pont, amikor minden összeállt egy jó kis guruláshoz. Nem csak jó idő volt hanem már motorom is.
Múlt héten kedden átvettem a gépet, de az időjárás és a munka megakadályozott az élvezkedésben. Így az első olyan pillanatban, amikor szombaton már nem esett az eső, és felszáradt az aszfalt kigurítottuk a lovat a garázsból és végre kiélveztük a szabadságot.

Azaz igazság, hogy kicsit túl is vállaltuk magunkat, mert bár az eső nem esett, de azért meleg sem volt még, és mindez széllel tetőzve kemény menet volt főleg Orsinak, mivel neki nincs még motoros nadrágja és a bukója is robogóhoz való.

De vasárnap ismét nekirugaszkodtunk, és jól megmutattuk a barátoknak az új jövevényt, élvezve a szép napos idő és a motorozás örömét.

Legyen ez az indító poszt, maradjon szemünk előtt a naplementébe motorozás nyugodt és giccses képe addig is, amíg jönnek a mindenféle egyéb témák hivatali nyűgökről, biztosítási sirámokról, de remélhetőleg legfőképpen még több történet kellemes motorozásokról.

Szólj hozzá!

Alternatív címlapra!Tetszett? Iratkozz fel a Feedre!

Címkék: motor gurulás

A bejegyzés trackback címe:

https://benzinlo.blog.hu/api/trackback/id/tr20437318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása